Wandsworth Common

Full refurbishment of an existing post war townhouse, including basement and glazed pavilion extension.

The basement was conceived to declutter the living space and allow greater appreciation of the highly detailed, bespoke fixtures including a gravity defying cantilevered staircase.

Special negotiation with Building Control was required for this project, which also included concealed fire sprinklers to allow an open plan over four storey.

As Project Architect with Open London, in collaboration with Borgos Pieper Architects, Barcelona.

SHELTER.jpg

NDA Commercial supports SHELTER...

We encourage prospective commercial developer clients, who meet us to discuss their projects during a free initial consultation to make a suggested £60 to this charity, helping people living in poor housing or facing homelessness.

© 2019 by NDA Commercial Ltd

Company Registration No: 11447071

Registered Address: 14, Grove Park Road, London SE9 4QA

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now